Guess PinkWit Geel 'debra Sweater' Trui ChQdBtxsr
Home / Nieuws en merkwaardigheden / Let op: Misleidende factuur voor registratie in zogenaamd Europees merkenregister
Guess PinkWit Geel 'debra Sweater' Trui ChQdBtxsr

Nu misleidende aanbieding uit Polen. Register heeft niets met het officiële Europese Merken register te maken. Weggegooid geld dus.

Deze keer ontving ik er een voor registratie in het ‘European Patent and Trademark Register’ uit Wroclaw, Polen. Dit register is niets meer dan hun eigen database en heeft volgens eigen zeggen geen enkele relatie met een officiële overheidsinstantie. Dit staat echter heel klein onder aan de pagina. Je kunt dus aan registratie bij deze oplichters geen enkel recht ontlenen. Omdat ze onderaan de pagina netjes alle nodige voorbehouden noemen, voldoen ze wel aan de wet en zijn dus geen officiële oplichters. Wij weten inmiddels wel beter.

Ze zijn ook heel slordig en weinig creatief. Het  registratienummer op de factuur is het originele depotnummer en dit geldt ook voor de registratiedatum. Slordig is dat ze de Nice klassennummering (de rangschikking van waren en diensten in klassen) hebben overgenomen als Vienna klassen. Deze laatste classificatie heeft met figuratieve elementen te maken, maar het merk waar het hier om gaat is een woordmerk (heeft per definitie geen figuratieve elementen). Het rammelt dus aan alle kanten. Ook hieruit blijkt  dat dit zogenaamde ‘aanbod’ het papier waar het op gedrukt is niet waard is.

Waak dus voor dit soort aanbiedingen en betaal ze nooit. In geval van twijfel, neem gerust contact Pt01 Pt01 Casual Pt01 Trouser Casual Casual Pt01 Trouser Trouser Y6ygfb7v met mij op.

Bruin Rieker Instappers Rieker Bruin Rieker Instappers g7ybf6
SchachtBlauw Mollywelly DamesKorte Eu Joule Rubberlaarzen Voor Tom 37 Jc3uFlK15T
Guess PinkWit Geel 'debra Sweater' Trui ChQdBtxsr