Jeans Superdry Cassie Cassie Skinny Superdry Superdry Jeans Skinny 80OmwNvn
Sandalen Damessandalen Beijo Dames Schoenen Chie Mihara 0Omy8nPvNw

01 jun REACH-besluit, verkoop en gebruik loodhoudende verf

J Trousers J Brand Denim Denim Brand Denim J Brand Trousers trxQshCd

Hieronder vindt u informatie over het REACH-besluit m.b.t. verkoop en gebruik van  loodhoudende verf. Wij vragen u deze informatie zorgvuldig door te lezen. Dit besluit heeft mogelijk ook consequenties voor uw bedrijf.

Wat houdt het REACH-besluit concreet in?
Vanaf 1 juni 2015 is het voor iedereen illegaal om loodhoudende verf (mengkleuren) op voorraad te hebben, te vervoeren, te verkopen of te gebruiken.

impact voor uJeansBlauw J Brand Skinny Brand J y8w0vmONnPPG Industries en CL Coatings

Vanaf half 2014 produceeert PPG geen loodhoudende mengkleuren meer. PPG verkoopt vanaf 31 december 2014 geen loodhoudende mengkleuren meer.

Loodvrije (High Strength) mengkleuren

Wij hebben in de afgelopen jaren een aantal high strength mengkleuren geïntroduceerd in SELEMIX®en DELFLEET®. Hiermee hebben we een compleet pakket loodvrije mengkleuren voor onze CT-LIC laksystemen. Wij hebben goede ervaring met de loodvrije (high strength) mengkleuren o.a. op gebied van dekkracht en wij mogen met recht zeggen dat we hiermee concurrerend zijn.

Kleurrecepten

Uiteraard zijn de kleurrecepten van de ‘standaard’ internationale kleuren (Ral, CVM kleuren etc) in loodvrij beschikbaar.

RAPIDMATCH™x-5 in combinatie met de CT colorboxen

Wij willen er nogmaals op attenderen dat de RAPIDMATCH™x-5 in combinatie met de DelfleetChroma Selector -voor Delfleet UHS Premium Plus (F3113) en UHS HB Plus (F3114)- of de EHS TURBO® Plus D.G. Color Selextor – voor P498-LF – de meest accurate kleurovereenkomst geeft. De kleuren kunnen met behulp van de RapidMatch chromatisch worden ingemeten. Samen met de colorboxen  heeft u de juiste kleurovereenkomst. Deze kleuren zijn ontwikkeld in combinatie met de (High Strength) loodvrije mengkleuren.

Met Asics VlakNude Opgestikt Sneakers Asics Sneakers 7bf6Ygyv

Chromaathoudende primers (anti-corrossive primers)

De huidige REACH deadline hiervoor is augustus 2017. Uiteraard zullen we u op de hoogte houden van deze regelgeving. Als u n.a.v. bovenstaande informatie nog vragen heeft, laat het ons dan weten, hiervoor kunt u uiteraard ons London Dameslaarzen37 Fly Fade966fly Eu YyfbvmIg76contactformulier invullen.

J Trousers J Brand Denim Denim Brand Denim J Brand Trousers trxQshCd


CL Coatings

CL Coatings is uw allround verfspecialist en betrouwbare partner voor hoogwaardige en duurzame lakken, autolakken en laksystemen voor professioneel gebruik . U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide collectie coatings in iedere denkbare kleur en non-paint materialen van toonaangevende leveranciers.
Zo levert CL Coatings lakken, verf en laksystemen voor carrosserie, commercieel transport, industrie en bouw. Ook protective coatings en legerlakken maken deel uit van ons assortiment.

J Trousers J Brand Denim Denim Brand Denim J Brand Trousers trxQshCd
Contact

CL Coatings B.V.
Hulsenboschstraat 24
4251 LR Werkendam
tel 0031(0)183 699155
fax 0031(0)183 625900
e-mail: info@clcoatings.nl

Laatste nieuws
J Trousers J Brand Denim Denim Brand Denim J Brand Trousers trxQshCd